به دنبال اصیلترین طرز تهیه باقلا قاتق هستید؟ دستور پخت این خوراک لذتبخش را از دوستان گیلانیتان و از کتاب مستطاب آشپزی نجف دریابندری به دست آوردهایم. باقلا قاتق، با تمام جزئیات فوتوفنهایش، همراه با ما باشید.
مواد لازم برای چهار نفر
- پاچ باقلا یا همان لوبیای رشتی ۴۰۰ گرم
- شوید خشک ۲ قاشق غذاخوری (یا شوید تر ۴ قاشق غذاخوری)
- سیر ۴ تا ۶ حبه
- تخم مرغ ۲ تا ۴ عدد
- روغن ۲ قاشق غذاخوری
- زردچوبه یک قاشق چایخوری
- نمک بهمیزان لازم
طرز تهیه باقلا قاتق
طرز تهیه باقلا قاتق، اصیل و منحصربهفرد، با همکاری دوستان گیلانی و راهنمایی کتاب مستطاب آشپزی نجف دریابندری، را بشناسید. روغن گرم کنید، سیر له شده اضافه کنید و با زردچوبه و پاچ باقلا تفت دهید. سپس آب اضافه کنید و بگذارید قل بخورد. در انتها، تخم مرغ را به خورش اضافه کنید و غذای خوشمزهای را برای مهمانانتان آماده کنید.
فوتهای کوزهگری طرز تهیه باقلا قاتق
طرز تهیه باقلا قاتق، اصیل با استفاده از پاچ باقلای سبز یا لوبیای کشاورزی خشک؛ مراقب باشید که لوبیای زودپز را استفاده نکنید. اگر از بوی سیر متنفرید، از پودر سیر استفاده کنید، اما تفت آن را کمتر کنید تا نسوزد. نمک را در ابتدا اضافه نکنید و از کره یا روغن محلی استفاده کنید. مراقب باشید که خورش در ظرفی پخته شود که بتوانید در همان ظرف آن را سرو کنید.
منبع :
https://snapp.market/blog/baghla-ghatogh-recipe